Maxxis WordPress Theme

Maxxis is een traditioneel WordPress blog theme gebouwd voor schrijvers, bloggers en verzamelaars van digitale spullen die op zoek zijn naar een “clean & simple” platform om hun aanwezigheid op het web op te bouwen. Gebruik Maxxis als een foto blog, een food blog, een fashion blog of een magazine. Met zijn moderne en minimalistische stijl is Maxxis een perfecte match voor elk type content.

Qanvas WordPress Theme

Qanvas is een minimalistisch portfolio WordPress theme gemaakt voor creatives. Met Qanvas maak je snel een fraaie, eenvoudige en professionele portfolio site zonder enige kennis van code. Qanvas is daarom ook perfect voor freelancers en agencies. Start je portfolio vandaag nog met Qanvas!

Worx WordPress Theme

Clean en makkelijk te gebruiken – Worx is een klassiek portfolio WordPress theme ideaal creatives, freelancers en agencies. Als je in de markt bent voor een no-nonsens theme met precies de juiste hoeveelheid toeters en bellen dan is Worx perfect voor jou. Start je portfolio vandaag nog met Worx. Kennis van code is niet nodig!

Ikoniq WordPress Theme

Ikoniq is een elegant fotografie WordPress theme. Maak uitgebreide fotografie gedreven verhalen of een eenvoudig en professioneel fotografie portfolio. Alles is mogelijk met Ikoniq. Met deze alleskunner staat je werk in een paar klikken online.

Bouwbedrijf van Ree

Bouwbedrijf van Ree B.V. is een middelgroot bouwbedrijf dat zich richt op nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatieprojecten zowel in de woningbouw als utiliteitsbouwsector in de regio midden nederland.

Voor Bouwbedrijf van Ree heb ik een moderne en gebruiksvriendelijke website gebouwd waarop zij op een visuele manier hun identiteit en werk uit kunnen dragen. Vooral dit laatste staat centraal op de site. Bekijk ook even de op maat gemaakte projecten-filter waarmee bezoekers eenvoudig het portfolio van kunnen doorzoeken.