Info

Al zolang als ik me kan herinneren, heb ik affiniteit met digitale technologie. Met de komst van het internet is mijn passie voor het wereldwijde web ontstaan, vooral voor het ontwerpen en bouwen van websites. Ik leerde de juiste tools te gebruiken om mijn creatieve ideeën te vertalen naar online toepassingen.

Dankzij mijn interesse in het vakgebied heb ik veel tijd geïnvesteerd in het vergaren van kennis en kunde. Op de middelbare school en tijdens mijn studie Bedrijfskundige Informatie (BI) heb ik mij onder andere Photoshop, HTML, CSS, jQuery en PHP meester gemaakt.

Tienvooracht

Na mijn studie besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken. Momenteel zet ik mijn ervaring in als freelancer. Dit doe ik onder de naam Tienvooracht. Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik vandaag de dag in staat om opdrachtgevers naar volle tevredenheid te bedienen. Sinds kort hebben mijn premium WordPress themes een eigen thuis gekregen op HammerTheme.

Wat ik bied

Mijn expertisegebied is WordPress; van ontwerp tot bouw, van beveiliging tot optimalisatie. Ik denk graag met je mee en geef je de juiste adviezen om tot het gewenste resultaat te komen. Je project is bij mij in goede handen.